İlahiyat Fakültesi Yemek Daveti

Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mehmet Memiş, Doç. Dr. Süleyman Kaya, Yrd. Doç. Dr. Muhammed Ali Bağır ve Yrd. Doç. Dr. Ayşe Şentepe yeni ünvan almaları münasebetiyle yemek verdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer ELMAS ve rektör yardımcılarımızın da onurlandırdıkları organizasyona Fakültemiz tüm personeli iştirak etti. Yemeğin ardından konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, yeni unvan alan öğretim üyelerini tebrik ettikten sonra İlahiyat Fakültesi için merkez kampüste yapılan binaların yakın zamanda biteceği müjdesini verdi.  Dekanımız Prof. Dr. H. Mehmet GÜNAY, geleneksel hale gelen bu organizasyonların fakülte personeli arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirdiğini ifade ederek yeni unvan alan öğretim üyelerini tebrik etti. Daha sonra yeni unvan alan hocalara hediyeleri takdim edildi.