Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı
FAKÜLTEMİZ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

6 Eylül 2016 Salı günü Saat 14:00’te Hakkı Ekşi Konferans Salonundan yapılan İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına, başta Dekanımız Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Akkuş ve Doç. Dr. Mehmet Memiş ile Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fuat Aydın, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Saim Yılmaz ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce olmak üzere akademik personelin çoğunluğu iştirak etti.

Toplantıda, lisans ve lisansüstü eğitimle ilgili gelişmeler ve değişiklikler hakkında bilgi verip değerlendirmelerde bulunan Dekan Prof. Dr. H. Mehmet Günay, fakülte olarak hedefleri sürekli yükselterek uluslararası standartlarda bir kaliteyi yakalama vizyonuyla hareket etmeleri gerektiğini ifade etti. Bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunmasından sonra diğer öğretim elemanları da görüşlerini ifade edip bazı önerilerde bulundular.