Dekanımız ve Öğretim Üyelerimiz Proje Hafızlık Ortaokulları Çalıştayı’na Katıldı

Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Mahmut Zengin, Doç. Dr. Hasan Meydan ve Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman Hendek, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Proje Hafızlık Ortaokulları Çalıştayı’na katıldılar.

Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı Çalıştayın açılışında bir konuşma gerçekleştirdi. Din Eğitimi Anabilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Mahmut Zengin’in moderatörlüğünü yaptığı çalıştaya öğretim üyelerimiz de çalışma gruplarına ve değerlendirme oturumuna katılarak katkı sağladılar.