1. Kur Sınavında Başarılı Olup 2. Kur Test Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenciler

Ekli listede adı geçen öğrenciler 1. Kur Sınavlarında başarılı olup 2. Kur Test Sınavına girmeye hak kazanmışlardır.

2. Kur Test Sınavı24 Eylül 2020 Perşembe Saat: 10:00’da yapılacaktır.

2. Kur Sözlü Sınavı24 Eylül 2020 Perşembe saat 14:00’da yapılacaktır.

(14:00’te başlayacak olan sözlü sınava girecek öğrencilerin adları ve sınava giriş saatleri aynı gün Fakültemizin www.if.sakarya.edu.tr  web adresinde ilan edilecektir. İhtiyaç halinde sözlü sınav bir sonraki gün de devam edecektir.)

Sınavla İlgili Açıklamalar

1) 2. Kur Test Sınavına girmeye hak kazanan ya da daha önce Fakültemizde 1. Kur’u okuyup başarılı olan öğrenciler 2. Kur Test Sınavı’na gireceklerdir. Bu oturumda 70 ve üzeri puan alanlar, 2. Kur Sözlü Sınavı’na gireceklerdir. 2. Kur Test Sınavı notunun %40’ı ile 2. Kur Sözlü Sınavı notunun % 60’ının toplamı 70 ve üzerinde olan öğrenciler hazırlık sınıfından muaf olarak 1. sınıfa kayıt yaptırabileceklerdir.

2) 2. kur sınavında 70 ve üzeri puan alamayanlar hazırlık sınıfında 2. Kurda eğitim alacaklardır.

3) Sınav sonuçları ve sınavla ilgili tüm duyurular Fakültemizin www.if.sakarya.edu.tr  web adresinde ilan edilecektir.

4) Müracaatı bulunmayan öğrencinin sınav sistemine girebilmesi mümkün değildir.

5) Yapılacak teknik inceleme sonucunda sınavlarda kopya çektiği veya usulsüzlük yaptığı tespit edilenlerin sınavları iptal edilecektir.

6) Sınav sistemine nasıl girileceği ile ilgili geniş bilgi aşağıdaki linkte mevcuttur: