Arapça Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Sisteme Giriş Bilgilendirmesi

Daha önce tarih-saatleri ve detayları duyurulan Arapça Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı oturumlarında;

a) Test sınavında sisteme nasıl girileceği ile ilgili ayrıntılı bilgi ekteki  “Test Sınavına Giriş” adlı dosyada,

b) Sözlü sınavda sisteme nasıl girileceği ile ilgili ayrıntılı bilgi ekteki “Sözlü Sınava Giriş” adlı dosyada mevcuttur.

Sınava girecek öğrencilerimizin ilgili dosyaları dikkatli bir şekilde incelemeleri ve sınav öncesindeki günlerde sisteme girerek tecrübe edinmeleri hususu önemle duyurulur.

Not:

1) Müracaat ettiği halde sistemde online test sınavını göremeyenler Arş. Gör. Zehra Özbek’e (zehraozbek@sakarya.edu.tr) mail göndererek bilgi vermelidir.

2) Sözlü sınav giriş saatleri www.if.sakarya.edu.tr web sitemizde duyurulacaktır.

3) Sınava girecek öğrencilerimizin resmi web sitemizde ve resmi sosyal medya hesaplarımızda yapılacak duyuruları takip etmeleri son derece önem arz etmektedir.

Fakültemizin resmi web sitesinin ve resmi sosyal medya hesaplarının adresleri aşağıdaki gibidir.

www.if.sakarya.edu.tr

www.facebook.com/54sakaryailahiyat