Ana Sayfa
Duyurular
Fakültemiz Öğrencileri İçin Bahar Döneminde Fas’ta Öğrenim Görme İmkânı
Fakültemiz Öğrencileri İçin Bahar Döneminde Fas’ta Öğrenim Görme İmkânı

Fakültemiz Öğrencileri İçin Bahar Döneminde Fas’ta Öğrenim Görme İmkânı

Fas Karaviyyîn Üniversitesi Daru’l-hadîs el-Hasaniyye Enstitüsü ile Üniversitemiz arasında yapılan anlaşma çerçevesinde bahar döneminde altı öğrencimiz Fas’a gönderilecektir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

ÖNEMLİ BİLGİLER

1. Müracaatlar 16 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar dilekçe ile yazı işleri birimine yapılacaktır. (Dilekçe örneği ekte mevcuttur.)

2. Mülakatlar 18 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 12:00-13:00 saatleri arasında Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Atmaca’nın odasında (3. kat 303 nolu oda) yapılacaktır. Öğrenci seçimi, not ortalamasının % 40’ı + hazırlık notunun % 40’ı + mülakat notunun % 20’sinden oluşan toplam nota göre yapılacaktır.

3. Hazırlık sınıfı ve 1. Sınıf haricindeki sınıflardaki kız ve erkek tüm öğrencilerimiz başvurabilirler.

4. Yurt ve diğer masraflar öğrencilere aittir.

5. Uçak bileti öğrencilere aittir. SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakfı tarafından hazırlı notu ile lisans not ortalamasının ortalaması en az 80 olan öğrenciler için uçak biletine asgari 2500 TL katkı sağlanacaktır.

6. Öğretim dili Arapçadır.

 

Not: 2020-2021 öğretim yılı Güz ya da Bahar döneminde Karaviyyîn Üniversitesi Daru’l-hadîs el-Hasaniyye Enstitüsü’nde öğrenim görmek isteyen öğrencilerimizin Mevlana Değişim programına başvurmaları gerekmektedir.