Ana Sayfa
Duyurular
2020 Dgs Ek Kontenjan İle Fakültemizi Kazanan Adayların Dikkatine

2020 DGS Ek Kontenjan ile Fakültemizi Kazanan Adayların Dikkatine

Adaylar 21 Kasım – 25 Kasım 2020 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresinden saat 23:59’a kadar elektronik kayıt yaptırabilirler. Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin üniversitemize gelerek herhangi bir belge teslim etmesine gerek yoktur.

Elektronik kayıt yaptıramayan adayların, aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak 23 Kasım – 27 Kasım 2020 tarihleri arasında Fakültemize teslim etmeleri gerekmektedir. 27 Kasım 2020 saat 17.00’ye kadar kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

 

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (E-devletten kayıt olanlardan istenmez)

1- Adayın mezun olduğu önlisans diplomasının fotokopisi ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi fotokopisi,

2- DGS Yerleştirme Belgesinin internet çıktısı,

3- Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

4- 2 adet 4.5x6 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf

 

HARÇ İŞLEMLERİ

Harç Ücretleri 27.11.2020 günü saat 23:59’a kadar, İŞ BANKASI’nın Bütün Şube Veznelerinden, İş Bankası İnternet Bankacılığından ve İş Bankası ATM'lerinden TC Kimlik Numaraları ile Yapılabilecektir.

İlitam Harç Ücreti: 908 TL

Örgün II. Öğretim Ücreti: 558 TL

I. Öğretim öğrencileri ise harç ödemeyeceklerdir.

 

NOT

1-         Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerin harç ücretini yatırdıktan sonra başka bir işlem yapmasına gerek yoktur. Kaydını yaparak harcını ilgili bankaya yatıran öğrencilerin derse yazılmaları Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır.

2-         Tüm kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimizin numaraları ve şifreleri fakültemizin resmi internet sitesi olan if.sakarya.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Öğrenciler bu numara ve şifre ile sabis.sakarya.edu.tr adresine girerek derslerini uzaktan takip edeceklerdir.