Ana Sayfa
Duyurular
Ortadoğu Enstitüsü Sekreterliğine Atanan Şuayyip Kahya İçin Veda Töreni Düzenlendi
Ortadoğu Enstitüsü Sekreterliğine Atanan Şuayyip Kahya İçin Veda Töreni Düzenlendi

Ortadoğu Enstitüsü Sekreterliğine Atanan Şuayyip Kahya İçin Veda Töreni Düzenlendi

Sakarya Üniversitesi genelinde yapılan görev değişiklikleri kapsamında Ortadoğu Enstitüsü Sekreterliği görevine atanan Fakülte Sekreterimiz Şuayyip Kahya için veda töreni düzenlendi. Törene Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Şirin ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Numan Ünver, yeni Fakülte Sekreterimiz Osman İşgüven, bazı öğretim üyeleri ile idari personelimiz katıldı.

Törende ilk olarak Şuayyip Kahya için mesai arkadaşları tarafından hazırlanmış olan slayt izlendi. Ardından konuşan Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Şuayyip Kahya’nın göreve başladığı 18.9.2014 tarihinden bugüne kadar Fakültemize çok önemli katkılar sağladığını, özellikle yeni binaya taşınma aşamasında büyük fedakarlıklar yaptığını ifade ettikten sonra katkıları için teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.  Prof. Dr. Ahmet Bostancı, konuşmasında Fakülte Sekreterliği görevine atanan Osman İşgüven’in daha önce uzun yıllar İlahiyat Fakültesinde memur olarak görev yaptığını belirtti ve tebrik ederek başarılar diledi.

Daha sonra söz alan Dekan Yardımcılarımız, Fakülte Sekreterimiz, bazı öğretim üyelerimiz ve idari personelimiz Şuayyip Kahya ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Programda konuşan Şuayyip Kahya da düzenlenen tören için teşekkür etti ve Fakültede yıllardır severek görev yaptığını ifade ederek bütün çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

Program Şuayyip Kahya’ya plaket ve hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.