Ana Sayfa
Duyurular
Öğr. Gör. Abdulmelik Yangın Uluslararası Çalıştaya Katıldı
Öğr. Gör. Abdulmelik Yangın Uluslararası Çalıştaya Katıldı

Öğr. Gör. Abdulmelik Yangın Uluslararası Çalıştaya Katıldı

Öğretim görevlilerimizden Abdulmelik Yangın, Endonezya Sultan Şerif Kasım İslam Üniversitesi tarafından online olarak düzenlenen “Anadili Arapça Olmayanlara Uzaktan Eğitim Yoluyla Arapça Öğretimi” konulu uluslararası çalıştaya katılarak Arapça bir sunum yaptı.

Öğr. Gör. Abdulmelik Yangın sunumunda genel olarak Üniversitemizdeki özel olarak da Fakültemizdeki uzaktan öğretim faaliyetlerinden bahsetti. Özellikle pandemi döneminde hazırlık sınıflarındaki uzaktan eğitim yoluyla yapılan Arapça eğitimini ele alın Öğr. Gör. Yangın, derslerin online olarak nasıl yapıldığını, öğrencilere tanınan derse katılım imkanlarını ve yazılı ve sözlü sınavların uygulama detaylarını ayrıca yapılan eğitimin başarılı olmasını sağlayan faktörleri anlattı.

Abdulmelik Yangın sunumun ardından farklı ülkelerden katılımcılar tarafından yöneltilen Türkiye’de ve Sakarya Üniversitesindeki öğrenim imkanlarıyla ilgili soruları cevaplandı ve Sakarya Üniversitesinin uluslararası ilişkilere büyük önem veren, bu kapsamda çok sayıda yurt dışı üniversite ile anlaşmaları olan, üç binden fazla yabancı öğrencisi bulunan ve yeni uluslararası işbirlikleri tekliflerine de açık bir Üniversite olduğunu ifade etti

Fotoğraflar