Mezun Öğrencilerimize Duyuru

MEB Sözleşmeli Öğretmen Atama Yönergesindeki “Lisans diplomalarında “pedagojik formasyon görmüştür” ifadesi bulunan adayların öğrenimleri süresince kaç kredilik pedagojik formasyon dersi aldıklarını gösterir belgeyi mezun oldukları fakültelerden almaları ve bu belgenin “tarih” ve “sayı”sını girmeleri gerekmektedir.” maddesi yer aldığı için 2017-2018 öğretim yılında mezun olan ve pedagajik formasyon derslerini fakülte dersleri arasında alan öğrencilerimizin öğrenmenlik başvurusunda sıkıntı yaşadıkları bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Mezunlarımızın öğretmenlik başvurusunda herhangi bir mağduriyete uğramaması için gerekli bilgileri içeren belge hazırlanacaktır. 2017-2018 yılında pedagojik formasyon derslerini alarak mezun olan öğrencilerimiz, fakültemiz öğrenci işlerine şahsen başvurarak ya da (ifogrenci@sakarya.edu.tr) adresine mail yollayarak  gerekli belgeyi temin edebilirler.

Önemle duyurulur.

DEKANLIK