Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 10 Ekim Çarşamba günü İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Hatem Akbulut, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı ile öğretim üyeleri katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Bostancı, toplantıda yaptığı sunumunda fakültenin vizyonu ve misyonu, geçen eğitim öğretim yılında yapılan çalışmalar, uluslararası faaliyetler, akademik ve idari personel ile öğrenci sayıları, öğrenci tercihlerindeki başarı durumu, akademik çalışmalar, hedefler ve talepler gibi konularda bilgiler verdi.

Toplantı, Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın konuşmasının ardından Prof. Dr. Fatih Savaşan ile Prof. Dr. Temel Gürdal ve Prof. Dr. Hatem Akbulut’un öğretim üyelerinin sorularını yanıtladıkları bölüm ile devam ederek sona erdi.