Pedagojik Formasyon Eğitimi Yaz Dönemi Hakkında (sakarya Üniversitesi Öğrencileri)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YAZ DÖNEMİ HAKKINDA (SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ)

Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz son sınıfında yani sekizinci dönemde bulunan ve ilgili programlarına devam edenlerden 2014 Mayıs ortasında ön kayıt yaptıran bütün öğrencilerimizin 2013-2014 öğretim yılı Yaz dönemi (Uzaktan Eğitim şeklinde) ile 2014-2015 öğretim yılı Güz dönemi (Eğitim Fakültesi' nde örgün eğitim şeklinde) olmak üzere iki dönemde “Pedagojik Formasyon Eğitim ve Sertifika” programına katılmalarının uygun olduğuna dair karar Yükseköğretim Kurulu’na gönderilmiştir. Listeler ve diğer bilgiler önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır. Pedagojik formasyon eğitimi ücretli olup bu ücret; YÖK'ün belirlediği ve Fakültemizin daha önceki dönemlerde uyguladığı ücret tarifesi çerçevesinde belirlenecektir.