Dr. Öğr. Üyesi Abdullah İnce’nin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Cambridge Scholars Publishing Yayınevi Tarafından Yayınlandı.
Dr. Öğr. Üyesi Abdullah İNCE’nin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Cambridge Scholars Publishing Yayınevi Tarafından Yayınlandı.

Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah İNCE’nin editörlüğünü yaptığı uluslararası kitap Cambridge Scholars Publishing yayınevi tarafından yayınlandı. “Disadvantageousness, Social Work and Religion” (Dezavantajlılık, Sosyal Hizmet ve Din) isimli İngilizce kitap, dezavantajlılık konusunu sosyal hizmet, sosyoloji ve ilahiyat disiplini açısından ele alıyor. Öğretim üyemizin Dr. Öğr. Üyesi İsmail AKYÜZ ile birlikte editörlüğünü yaptığı kitapta Türkiye’deki farklı üniversitelerden hocaların bölümleri bulunuyor. Kitapta fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah İNCE ve Arş. Gör. Öznur Özdemir’in birer bölümleri bulunuyor.

Kitabın detayına şu linkten ulaşılabilmektedir: http://www.cambridgescholars.com/disadvantageousness-social-work-and-religion