Ana Sayfa
Duyurular
Teşekkür
Teşekkür

Teşekkür

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından verilen “Bilgiden Bilince Gençlerle Başbaşa” konulu konferans Fakültemiz Konferans Salonunda çok geniş bir katılımla gerçekleşti.

Fakültemize uzun yıllar öğretim üyesi, dekan yardımcısı, bölüm başkanı ve nihayet dekan olarak hizmet etmiş olan ve bugün çok önemli bir görevi Diyanet İşleri Başkanlığını deruhte eden değerli hocamız Prof. Dr. Ali Erbaş’ı fakültemizin yeni binasında bu konferans vesilesi ile ağırlamaktan dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyduk.

Yoğun programlarına rağmen bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiği için kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz.

Ayrıca katılımlarıyla programımızı teşrif eden Sakarya Valisi Sn. İrfan Balkanlıoğlu’na, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeki Toçoğlu’nu temsilen katılan Sn. Ayhan Kümbet’e,  Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Lütfi Dursun’a, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Eken ve Prof. Dr. Kadir Ardıç’a, Sakarya İl Müftü Vekili Sn. Yunus Acar ve ilçe müftülerine, adlarını tek tek sayamadığımız Sakarya İl Protokolünün değerli mensuplarına ve Sivil Toplum Kuruluşlarının değerli temsilcilerine, değerli hocalarımıza, Fakültemizden ve diğer fakültelerden katılan kıymetli öğrencilerimize, uzaktan yakından gelip dinleyici olarak katılanlanlara,

en kalbî teşekkürlerimizi sunuyor, Fakültemizin benzeri başka mutlu ve gururlu günlerinde yine hep birlikte olabilmeyi temenni ediyoruz.

 

Fotoğraflar