Ana Sayfa
Duyurular
Dergimiz "ısnad Atıf Sistemini" Kullanmaya Başlıyor

Dergimiz "ISNAD Atıf Sistemini" Kullanmaya Başlıyor

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi (SAUIFD) olarak araştırma makalelerinde kullandığımız “Chicago Manual of Style” atıf sisteminden ilahiyat alanında kullanıma daha uygun ve işlevselliği daha yüksek olan “ISNAD (Dipnotlu) Atıf Sistemine” Aralık 2018 sayımız ile geçiyoruz.

Aralık 2018 sayımız için dergimize makale göndermek isteyen araştırmacılarımızın makalelerini ISNAD Atıf Sistemi’ne uygun bir şekilde hazırlamasını önemle rica ederiz.

NOT: ISNAD Atıf Sistemi’nin internet sayfasından ENDNOTE, ZOTERO ve MENDELEY programlarına uyumlu şablon dosyalarını bilgisayarınıza indirerek tüm atıfları ve kaynakçayı otomatik olarak hazırlamanız mümkündür.

ISNAD internet adresi: http://www.isnadsistemi.org/

Kılavuz için:  http://www.isnadsistemi.org/dosyalar/Isnad_Atif_Sistemi_12-3-2018.pdf

Şablonlar için: http://www.isnadsistemi.org/indirmeler/

 

Saygılarımızla,

SAUIFD

 

 

As the Journal of Sakarya University Faculty of Theology (SAUIFD), we are pleased to announce that by the issue of December, 2018 the journal is going to pass on from “Chicago Manual of Style” to “the ISNAD Citation Style” which is more suitable and functional for articles published in the field of theology.

We kindly request researchers, who plan to submit an article to the issue of December, 2018, to prepare their articles according to the ISNAD.

P.S. You may find the files of the ISNAD made compatible with ENDNOTE, ZOTERO and MENDELEY in the website of the ISNAD when you prepare your citations and bibliography.

ISNAD: http://www.isnadsistemi.org/

Manual: http://www.isnadsistemi.org/dosyalar/Isnad_Atif_Sistemi_12-3-2018.pdf

Files: http://www.isnadsistemi.org/indirmeler/

 

Kind Regards,

SAUIFD