Malezyalı Akademisyeler Fakültemizi Ziyaret Etti

Malezya Milli/Devlet Üniversitesi'nden bir grup akademisyenin 21 Kasım perşembe günü fakültemizi ziyaret ettiler. Saat 15:00'de de toplantı salonunda İlahiyat Fakültesi hocalarının da iştirakıyla tanışma toplantısı düzenlendi. Dekan Prof. Dr. H. Mehmet GÜNAY’ın teşekkür ve hoş geldin konuşmasından sonra Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet BOSTANCI Arapça, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Muammer İSKENDEROĞLU ise İngilizce olarak misafirlere İlahiyat fakültesinin tarihçesi, nitelik ve niceliksel özellikleri hakkında bilgi verdiler. Misafir öğretim üyelerinden Dr. Kameruzzaman da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı İlahiyat Fakültesi ve hocalarına teşekkür edip ardından kendi üniversiteleri hakkında bazı bilgiler verdi. Üniversitemizde uygulanan Mevlana Programını merak eden misafir öğretim üyeleri program hakkında Dekan PRof. GÜNAY’a bazı sorular sordular.