Doğa ve Hayvan Hakları Öğrenci Topluluğu'nun Barınak Ziyareti

Sakarya Üniversitesi Doğa ve Hayvan Hakları Öğrenci Topluluğu 14 Mart Çarşamba günü, Fakültemiz Öğrencilerinden Rümeysa Arkan'ın Başkanlığında ve Topluluk Akademik Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Şentepe'nin de katılımıyla Adapazarı Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevi'ne ziyarette bulundu. Geçtiğimiz güz yarıyılında da Sapanca Belediyesi Geçici Bakımevi'ne ziyarette bulunan topluluk, ikinci barınak ziyaretini gerçekleştirdi. İnsanoğlunun merhamet duygularını ortaya çıkaran bu tarz etkinlikler vizeler öncesi öğrenciler için güzel bir terapi oldu. Adapazarı Belediyesi'ne bağlı bulunan bölgelerdeki tüm tedaviye muhtaç olan hayvanlara kapısının açık olduğunu belirtilen bakımevinde, bu hayvanların gerekli tedavileri ve bakımları yapıldıktan sonra alındıkları yerlere geri bırakılarak doğal yaşamlarına devam etmeleri sağlanmaktadır. Ziyarete katılan öğrenciler “Yaptıkları güzel işler sebebiyle Adapazarı Belediyesi'ni tebrik ediyor, tüm sokak hayvanlarının sağlıklı ve huzurlu bir dünyada yaşayabilmesini temenni ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.