İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

İLAHİYAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

23 Ekim Çarşamba 2013 Saat 14:00’te Hakkı Ekşi Konferans Salonundan yapılan İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına, başta Dekan Prof. Dr. H. Mehmet GÜNAY, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Süleyman AKKUŞ, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin AKYÜZOĞLU ile Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah AYDINLI, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fuat AYDIN ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökhan ATMACA olmak üzere akademik personelin büyük çoğunluğu iştirak etti. Toplantıda, fakültenin lisans eğitimi ile ilgili olarak yeni ders programlarının güncellenmesi, danışmanlıklar, yaz okulu, üniversite ortak seçmeli dersleri; İLİTAM programı ile ilgili canlı dersler, ders notları ve soruları hakkında bilgi veren ve bazı değerlendirmelerde bulunan Dekan Prof. Dr. H. Mehmet GÜNAY, üniversitemizde ve fakültemizde akademik olarak öğretim üyelerinin istifade edebileceği bazı önemli imkanları dikkatlere sundu. Bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunmasından sonra diğer öğretim elemanları da görüşlerini ifade edip değerlendirmelerde bulundular. Toplantının ardından 1997’den beri fakültemizde Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalında görev yapan ve İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesine geçen Okt. Yavuz KAMADAN hocamıza fakültemize yapmış olduğu katkılardan ve vermiş olduğu emeklerden dolayı Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet BOSTANCI tarafından kendisine hediye takdim edildi.