Fakültemizde “biz Bize Hasbihal: Farklı Diyarlarda İslam” Konulu Program Gerçekleştirildi
Fakültemizde “Biz Bize Hasbihal: Farklı Diyarlarda İslam” Konulu Program Gerçekleştirildi

Fakültemiz Dört Kapı Öğrenci Kulübü tarafından İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda “Biz Bize Hasbihal: Farklı Diyarlarda İslam” konulu bir program gerçekleştirildi.

Programa Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Tasavvuf Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sezai Küçük ve  öğrenciler katıldı.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Kemalcan Ergün’ün moderatörlük yaptığı programda, İlahiyat Fakültesi’nde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerden Azat Niyazov (Türkmenistan), Adan Jarso Golole (Kenya), Seyit Muhammed Fadıl Mbathie (Senegal) ve Ahammed İshac İbrahim (Hindistan) ülkeleri ve ülkelerinde müslümanların durumları hakkında bilgiler verdiler.

Programın sonunda Dr. Öğr. Üyesi Sezai Küçük tarafından konuşmacılara hediye takdim edildi.