Ana Sayfa
Duyurular
Son Sınıf Öğrencilerimize Duyuru

Son Sınıf Öğrencilerimize Duyuru

İlk dönem oluşan AKTS açığını telafi etmek için bu dönem açılacak dersler belirlenmiş olup öğrencilerimiz önümüzdeki hafta öğrenci işlerine verecekleri dilekçe ile bu iki derse kaydedilme talebinde bulunacak ve ders kaydı manuel olarak öğrenci işleri tarafından yapılacaktır. Başvuru için öğrenci işlerinde bulunan matbu dilekçenin imzalanması yeterli olacaktır.

Açılacak dersler: 1. Öncü Tefsir Alimleri 2. Çağdaş Kuran Yorumları

NOT:

1. Yaz okulunda da -farkı bir uygulama gerektirecek bir zaruret olmadıkça- yine bu iki ders ücretsiz olarak açılacak ve bahar döneminde bu dersleri alıp da başarısız olan öğrenciler de ücretsiz olarak alabileceklerdir. Ancak, program değişikliği sebebiyle AKTS açığı oluşan öğrenciler haricinde bu derslere yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2. AKTS açığını telafi etmek için yaz okulunda da 2 ders açılacak olmakla birlikte öğrencilerimizin bunu başarısızlık halinde kullanacakları ikinci bir imkan olarak değerlendirip bu dönem mutlak surette kayıt yaptırmaları tavsiyemizdir.

3. Mevcut ders programıyla herhangi bir çakışma olmaması için birinci öğretim dersleri 15:00’ten sonra, ikinci öğretim dersleri ise sabahleyin olacak şekilde ayarlanacaktır.