Fakültemizde Arapça Seminer Salonu Açıldı

Fakültemizde Arapça Seminer Salonunun açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Osman Güman ve Yrd. Doç. Dr. Gökhan Atmaca ile Fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, 18 Aralık Dünya Arapça Günü açılan Arapça Seminer Salonunun hayırlı olmasını diledi. Salonda Arapça öğrenimine yönelik çeşitli kitaplar ve materyallerin bulunduğunu belirten Prof. Bostancı, öğrencilerin salonu Arapça hikâye, roman, dergi ve gazeteleri okumak, Arapça ile ilgili kaynaklardan faydalanarak ödev hazırlamak, Arapça filmler, TV yayınlarını izlemek gibi etkinlikler için kullanabileceklerini ayrıca ödünç kitap alabileceklerini ve salonda düzenlenen derslerden yararlanabileceklerini ifade etti.

Programın sonunda katılan öğretim elemanlarına ve öğrencilere çeşitli Arap yemekleri ikram edildi.