Fakültemiz Öğrencileri İçin Bahar Döneminde Fas’ta Öğrenim Görme İmkânı
Fakültemiz Öğrencileri için Bahar Döneminde Fas’ta Öğrenim Görme İmkânı

Fas Karaviyyîn Üniversitesi Daru’l-hadîs el-Hasaniyye Enstitüsü ile Üniversitemiz arasında yapılan anlaşma çerçevesinde bahar döneminde altı öğrencimiz Fas’a gönderilecektir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

ÖNEMLİ BİLGİLER

1. Müracaatlar 22 Aralık 2017 Cuma günü saat 10:00’a kadar dilekçe ve ekinde transript ile Dekan Sekreteri Sultan Yıldız’a yapılacaktır. (Dilekçe örneği ekte mevcuttur.)

2. Mülakatlar 22 Aralık 2017 Cuma günü saat 10:00-12:00 saatleri arasında Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Güman’ın odasında (3. kat 300 nolu oda) yapılacaktır. Öğrenci seçimi, not ortalamasının % 40’ı + hazırlık notunun % 40’ı + mülakat notunun % 20’sinden oluşan toplam nota göre yapılacaktır.

3. Hazırlık sınıfı haricindeki sınıflardaki kız ve erkek tüm öğrencilerimiz başvurabilirler.

4. Yurt ve diğer masraflar öğrencilere aittir.

5. Uçak bileti öğrencilere aittir. SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakfı tarafından uçak biletine asgari 1000 TL katkı sağlanacaktır.

6. Öğretim dili Arapçadır.