Ana Sayfa
Duyurular
Bahar Döneminde Katar Üniversitesinde Öğrenim Görme İmkanı
BAHAR DÖNEMİNDE KATAR ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENİM GÖRME İMKANI

BAHAR DÖNEMİNDE KATAR ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENİM GÖRME İMKANI

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN

BAHAR DÖNEMİNDE KATAR ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENİM GÖRME İMKANI

Katar Üniversitesinden bugün bize ulaşan acil bilgiye göre; Bahar Döneminde Şeria ve İslam Araştırmaları Fakültesinde okumak isteyen öğrencilerimizin acilen belirlenmesi ve yarın (9.11.2017 Perşembe) akşama kadar elektronik kayıtlarının yapılmasını gerekmektedir. Bu durum öğrenci seçimini acilen yapmamızı gerektirmiştir.

Buna göre mülakatlar yarın (9.11.2017 Perşembe) günü 9-12 saatleri arasında Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Güman’ın odasında (3. kat 300 nolu oda) yapılacaktır. Arapçadan sınav yapmaya yeterli vakit bulunmadığından öğrenci seçimi, not ortalamasının % 40’ı + hazırlık notunun % 40’ı + mülakat notunun % 20’sinden oluşan toplam nota göre yapılacaktır.

 

ÖNEMLİ BİLGİLER

1. Ayrı bir müracaat süreci için yeterli vakit olmadığından başvurmak isteyen öğrencilerimiz doğrudan mülakata gelebilirler. Gerekli dilekçe mülakat esnasında doldurulacaktır.

2. Transkript verilmesi gerektiğinden Hazırlık ve 1. sınıfta okuyan öğrencilerimizle DGS ile gelip de halen 2 sınıfta okuyanların başvuru imkanı yoktur. Diğer sınıflarda okuyan kız ve erkek tüm öğrencilerimiz başvurabilirler.

3. Öğrenim harcı, Yurt ve Yurtta yemek ücreti Katar Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.

4. Fakültemizin 2. Öğretim öğrencileri Sakarya Üniversitesine öğretim harcı ödeyeceklerdir.

5. Uçak bileti öğrenciye aittir.

6. Pasaport masrafları öğrenciye aittir.

7. Katar Üniversitesine ödenecek kişi başı yaklaşık 150 tl kayıt ücreti ve evrak tasdik ücretleri Fakülte Vakfımızca karşılanacaktır.

7. Katar Üniversitesinde öğretim dili Arapçadır.