Ana Sayfa
Duyurular
İlitam Final Tarihine Dair Bilgilendirme

İLİTAM FİNAL TARİHİNE DAİR BİLGİLENDİRME

İlitam 4. Sınıfların final tarihi formasyon sınavları sebebiyle öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda değiştirilmiş ve finalleri 8 Ocak Pazartesi gününe alınmıştı. Bu uygulamaya sınavın hafta içi olması ve her iki oturumun da aynı güne alınması sebebiyle yoğun itirazlar geldi. Gelen itirazlarda sınavların 13-14 veya 20-21 Ocak tarihlerine alınması talep ediliyordu. 
13-14 tarihlerinde Açık Öğretim sınavları bulunduğu ve fakülte binamız da dahil kampüsteki tüm binalar sınava tahsis edileceği için İlitam sınavlarını yapma imkanı bulunmamaktadır. 20-21 Ocak tarihlerine alınmasına ise Akademik Takvim izin vermemektedir. Çünkü bu tarih Akademik takvime göre mazeret sınavlarından sonraya ve tek ders sınavlarından bir gün önceye denk gelmektedir. Ayrıca tarafımıza SAÜ Eğitim Fakültesinden formasyon final tarihlerinde yeni bir düzenleme yapılacağı bilgisi ulaşmıştır. 
Bu çerçevede, yapılan değişiklik geri alınmıştır. Sınavlar akademik takvimde ilan edildiği üzere 6-7 Ocak 2018 Cumartesi ve Pazar günleri yapılacaktır. Bu tarihlerde Sakarya Üniversitesi dışında farklı üniversitelerde formasyon sınavları olup bunu verecekleri dilekçe ekinde belgelendirenlere 15-16-17 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacak olan mazeret sınavlarına girme hakkı tanınacaktır.
Sınav tarihleri ile ilgili yeni ve farklı bir düzenleme kesinlikle yapılmayacaktır.
İLİTAM programı öğrencilerimize önemle duyurulur.

DEKANLIK