Dgs İle Fakültemize Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine

DGS ile Fakültemize Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine

DGS ile fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt sonrası takip etmesi gereken aşamalar aşağıda izah edilmiştir.

1. SABİS için,

Kullanıcı adınız Öğrenci Numaranız, şifreniz ise T.C. Kimlik Numara'nızdır. Bu sayede sisteme giriş yapabilirsiniz. (Yeni kayıt için gereken öğrenci numaraları ekteki dosyada sunulmuştur.)

2. Öğrenim Gideri Ödemeleri,

Öğrenim Gideri Ödemelerini GARANTİ BANKASI bütün şube veznelerinden, Garanti İnternet Bankacılığı ve Garanti ATM'lerinin Üniversite Ödemeleri kısmından TC Kimlik Numaraları ile yapılabilmektedir. Ayrıca tahsilatlar Türkiye genelinde PTT aracılığı ile yapılabilmektedir. PTT'den yapılacak ödeme işlemlerinde işlem başına 2,50.-Tl. hizmet bedeli tahsil edilecektir. (İlitam Öğrenim Gideri (Harç) : 813.50 ₺     Örgün İkinci Öğrenim Gideri (Harç) : 513.50 ₺)

3. Ders Takibi,

www.sabis.sakarya.edu.tr İnternet sayfasına girip canlı video dersleri takip etmeniz gerekmektedir.