SAÜ İlahiyat Vakfı’nın Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakfı Olağan Mütevelli Heyeti, 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü SAÜ İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonunda toplandı. Toplantıya Sakarya Müftü Vekili Yunus ACAR, Sakarya eski Müftüsü İlyas SERENLİ, ilçe müftüleri ile vakıf mütevelli heyeti katıldı. Toplantı, Vakıf Başkanı Prof. Dr. Ahmet BOSTANCI’nın konuşmasıyla başladı. Vakfa sağladıkları destek dolayısıyla heyete teşekkür eden BOSTANCI, öğrenci sayısının artmasıyla burs dışındaki yardımların da arttığı ve ihtiyaçların karşılandığını belirtti.  Ayrıca geleneksel hale gelen Arap ülkelerine dil eğitimi için öğrenci gönderme uygulamasının 2016 yılında da devam ettiği ve öğrencilerimizin Katar, Ürdün, Malezya gibi ülkelere eğitim amaçlı gittiği belirtildi. Faaliyet raporu, vakfa ait gelir-gider cetveli ile özet bilanço vakıf yönetim kurulu üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun ABACI tarafından; denetleme raporu Doç. Dr. Erdinç AHATLI tarafından okundu.

Toplantı sonunda Dekanımız ve Vakıf Başkanı Prof. Dr. Ahmet BOSTANCI, vakfa maddi desteklerin devamı temennisinde bulunarak yapılması planlanan yeni katkılar için şükranlarını dile getirdi. Sakarya İl Müftü Vekili Yunus ACAR ile vakfın kurucularından Yrd. Doç. Dr. Abdullah ÖZCAN da vakfın yaptığı faaliyetlerin gelişerek devam etmesi temennisinde bulundu. Daha sonra toplantı, Divan Başkanı İlyas SERENLİ’nin vakfa katkı için müftülüklerden destek istenmesinin yerinde olacağını belirtip yönetim kuruluna başarı dileklerini sunmasıyla sona erdi.