Katar’da Arapça Yaz Kursu
KATAR’DA ARAPÇA YAZ KURSU

FAKÜLTEMİZ VE KATAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE  2 TEMMUZ 2017-2 AĞUSTOS 2017 TARİHLERİ ARASINDA KATAR’DA DÜZENLENECEK ARAPÇA YAZ KURSUNA KATILMAK İSTEYEN LİSANS ÖĞRENCİLERİMİZİN EKTEKİ DİLEKÇEYİ DOLDURARAK 03 NİSAN 2017 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17’YE KADAR ARAŞ. GÖR. HEDİYE BOLELLİ’YE (A BLOK 212 NOLU ODA) BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

KURSLA İLGİLİ BİLGİLER:

⦁ Kurs, Katar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Yabancılara Arapça Öğretim Merkezi tarafından verilecektir.
⦁ Kontenjan 10 kız ve 10 erkek öğrenci olmak üzere toplam 20 kişidir.
⦁ Öğrenci seçimi genel not ortalamasının % 40’ı, Arapça sınavının % 40’ı ve mülakat puanının % 20’sinin toplamından oluşan puan sıralamasına göre olacaktır.
⦁ Arapça sınavı 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 12:00’de C Blok 101 ve 102 nolu sınıflarda test şeklinde yapılacaktır.
⦁ Mülakatlar 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 14:00’te Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Güman’ın odasında yapılacaktır.
⦁ Kurs, yurt, yemek ve vize ücretsizdir. Uçak bileti ve pasaport ücreti katılımcılara aittir.
⦁ Kursa devam zorunludur.
⦁ Kursa hazırlık sınıfları hariç bütün lisans öğrencilerimiz başvurabilirler.

NOT: YAZ DÖNEMİNDE AYRICA ÜRDÜN’DE DE KURS DÜZENLENECEK OLUP İLANI DAHA SONRA YAPILACAKTIR.