Fazladan Yatırılan Yaz Okulu Harç Ücretlerinin Geri Alınması İçin Yapılması Gerekenler Hakkında

SABİS sisteminde IBAN numarası yer almayan öğrencilerin SABİS sitemlerine girerek buradan KENDİLERİNE AİT İBAN numaralarını sistemlerine kayıt etmeleri gerekmektedir. Geri ödemesi yapılamayan öğrencilerin listesi ekte sunulmuştur.

NOT: Öğrencilerin İBAN numarası olarak girdikleri hesap numarası MUTLAKA ve MUTLAKA kendilerine ait bir hesap olması gerekmektedir. Eşleri, babaları veya herhangi bir yakınına ait girilen hesap numarasına ücret iadesi yapılmamaktadır. Mağduriyet yaşanmaması için bu konuya gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve dikkatli davranılması hususunu tüm öğrencilerimizden rica ederiz.