Ana Sayfa
Duyurular
İlahiyat Vakfı’nın Toplantısı Yapıldı
İlahiyat Vakfı’nın Toplantısı Yapıldı

İlahiyat Vakfı’nın Toplantısı Yapıldı

İlahiyat Fakültesi Vakfı Olağan Mütevelli Heyeti, 2 Mart günü İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonunda toplandı. Toplantıya Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, ilçe müftüleri ve vakıf mütevelli heyeti katıldı. Toplantı Vakıf Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın konuşmasıyla başladı. Vakfa sağladıkları destek dolayısıyla heyete teşekkür eden Bostancı, öğrenci sayısının artmasıyla burs dışındaki yardımların da arttığı ve ihtiyaçların karşılandığını belirtti.  Ayrıca geleneksel hale gelen Arap ülkelerine dil eğitimi için öğrenci gönderme geleneğinin 2015 yılında da devam ettiğini ve “Öğrencilere Yurt Dışında Arapça Eğitimi”nin altıncısını da bu yıl düzenlenmeyi planlandıklarını ifade etti. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay da SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakıf mütevelli heyetine ve toplantıya katılanlara teşekkür ederek gönüllülük esasına dayalı olduğundan ve fakültenin ihtiyaç sahibi öğrencilerine çok değerli katkılar sağladığından bu desteklerin devam etmesini arzu ettiğini belirtti.

Toplantıda Yönetim Kurulu’na Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Okt. Şükrü Şirin, Okt. Halil Uysal, Arş. Gör. Dr. Harun Abacı, Arş. Gör. Kübra Cevherli; Denetleme Kurulu’na ise Doç. Dr. Erdinç Ahatlı, Doç. Dr. Süleyman Akkuş, Okt. Bayram Demircigil oy birliği ile seçilerek vakfın yönetimi yeniden oluşturuldu.

Toplantı sonunda vakıf başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, vakfa maddi desteklerin devamı temennisinde bulunarak yapılması planlanan yeni katkılar için şükranlarını dile getirdi. Divan Başkanı ve Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli de, vakfa katkı için müftülüklerden destek istenmesinin yerinde olacağını belirtip yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

Fotoğraflar