Anı-Öykü Yarışması

İl İnsan Hakları Kurulunun 04.11.2015 tarihinde yapılan toplantısında: 10 Aralık Dünya insan Hakları Günü nedeniyle Sakarya Üniversitesi öğrencileri arasında anı-öykü yarışması düzenlenmesine karar verilmiştir.

Yarışma İnsan Hakları başlığı altında 1- Hoşgörü 2- Kötü Alışkanlıklar (uyuşturucu, bonzai, alkol, sigara ) 3-Yaşam Hakkı 4- Göç alt başlıklarında yapılacaktır.

Yarışmaya müracaat edecek öğrenciler anı-öykü yazılarını Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü İletişim Koordinatörlüğüne 01.12.2015 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Yarışma sonucunda Birinci, İkinci ve Üçüncü olanlara ödül verilecektir. Ayrıca katılım sayısına göre tüm katılımcıların yazılarının Valiliğimizce kitaplaştırılması düşünülmektedir.