2015 Dgs Öğrenci Kayıt Bilgilendirme Klavuzu

2015 DGS ÖĞRENCİ KAYIT BİLGİLENDİRME KLAVUZU

2015 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize yerleştirilen adayların kayıtları 14 Eylül – 18 Eylül 2015 tarihleri arasında saat 09.00-12.00/14.00-17.00 arasında yapılacak olup, aşağıda belirtilen kayıt yerlerine yapılacaktır.

GEREKLİ BELGELER

· Lise Diplomasının fotokopisi.

· Önlisans Diplomasının Aslı,

· Önlisan Mezuniyet Not Durum Belgesi (Transkript),(İLİTAM hariç)

·DGS Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı,

· Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

· 6 adet vesikalık fotoğraf,

***2015 DGS Yerleştirme sonucuna göre bir yükseköğretim programını kazanmış, “ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavını, tek ders sınavını vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden önlisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemek kaydıyla 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı başlangıcına kadar kayıt hakkı kazandıkları lisan programlarına kayıt yaptırabileceklerdir”. Henüz mezun olmamış öğrenciler kayıt yaptıramazlar. *28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihleri arasında ders seçimi yapacaklardır. İkinci Öğretim Programlarına kayıt olan öğrenciler 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihleri arasında Katkı Payı/Öğrenim Ücretini yatırarak ders seçimi yapacaklarıdır.