Ana Sayfa
Duyurular
İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı
İLAHİYAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

İLAHİYAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

30 Haziran Çarşamba 2015 Saat 14:00’te Hakkı Ekşi Konferans Salonundan yapılan İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına, başta Dekan Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Akkuş ile Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fuat Aydın ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce olmak üzere akademik personelin büyük çoğunluğu iştirak etti.

Toplantıda, fakültenin lisans eğitimi ile ilgili olarak yeni ders programlarının güncellenmesi, danışmanlıklar, yaz okulu, üniversite ortak seçmeli dersleri; İLİTAM programı ile ilgili canlı dersler, ders notları ve soruları hakkında bilgi veren ve bazı değerlendirmelerde bulunan Dekan Prof. Dr. H. Mehmet Günay, üniversitemizde ve fakültemizde akademik olarak öğretim üyelerinin istifade edebileceği bazı önemli imkânları dikkatlere sundu. Bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunmasından sonra diğer öğretim elemanları da görüşlerini ifade edip değerlendirmelerde bulundular.

Toplantıya katılan öğretim elemanları, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanlığı görevini devreden Prof. Dr. Abdullah Aydınlı’ya bölüme verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederken bu görevi yeni devralan Prof. Dr. Ahmet Bostancı’ya muvaffakiyetler dilediler.

Fotoğraflar