Çay Bahane Kantin Söyleşileri
Çay Bahane - Kantin Söyleşileri-

Fakültemiz Öğrenci Temsilciliği’nin düzenlediği Çay Bahane - Kantin Söyleşileri - etkinliklerinde Fakültemiz Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı “Vaktin Önemi” konulu bir söyleşi yaptı. Yaklaşık iki aydır her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen söyleşilerin sonuncusu olan bu söyleşide Bostancı, bazı kıssa ve örneklerden hareketle gençliğin değerlendirilmesi ve bu gençlik nimetinin ilim yolunda harcanması konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Söyleşide, Bostancı’nın naklettiği "Yakutu zamanla alabilirsiniz ama zamanı yakutla alamazsınız" sözü büyük beğeni topladı.

Söyleşi sonunda Fakülte Öğrenci Temsilcisi Muhammet Fatih Kirenci sekiz haftadır düzenlenen bu söyleşilere katılımlarından ötürü öğrencilere teşekkür etti.