Nice Hayırlı Ünvanlara

Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Atilla ARKAN, Prof. Dr. Ahmet BOSTANCI, Doç. Dr. Osman GÜMAN, Doç. Dr. Soner DUMAN, Yrd. Doç. Dr. Harun KUŞLU’nun yeni ünvan almaları münasebetiyle bir yemek verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Musa EKEN, Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK, Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir ARDIÇ’in da onurlandırdıkları organizasyona Fakültemizin tüm personeli katıldı. Yemeğin ardından konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, İlahiyat Fakültesi’nin Merkez Kampüse taşındıktan sonra diğer fakültelere de örnek olabilecek bu tür güzel organizasyonlara devam edilmesi hususunda temennilerini dile getirdi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet GÜNAY da, geleneksel hale gelen bu organizasyonların fakülte personeli arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirdiğini ifade ederek yeni unvan alan öğretim üyelerini tebrik etti. Daha sonra yeni unvan alan hocalara hediyeleri takdim edildi.