Ana Sayfa
Duyurular
Hazırlık Sınıfları Bilgilendirme Programı
Hazırlık Sınıfları Bilgilendirme Programı

Hazırlık Sınıfları Bilgilendirme Programı

Fakültemiz 2024-2025 öğretim yılı Hazırlık Sınıfları Bilgilendirme Programı Konferans Salonumuzda 11 Ekim 2024 Cuma günü gerçekleştirildi. Kur’ân-ı Kerîm tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmalarını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan Meydan ve Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Doç. Dr. Hamza Ermiş yaptı.

Programın bir sonraki bölümünde Öğr. Gör. Hülya Afacan hazırlık sınıflarında uygulanan kur sistemi hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Bunu, 2023-2024 öğretim yılı hazırlık sınıfı öğrencileri arasında birinci olan Ayşenur Bosnalı’nın konuşması ve aynı dönem öğrencilerinden Zeynep Sarohan’ın Ürdün Yaz Kursuna dair hazırlamış olduğu slayt gösterimi takip etti. Ardından Ürdün Yaz kursunda bu yıl başarılı olan iki öğrenciye ödülleri takdim edildi ve öğrencilere Arapça Eğitimi Öğrenci Topluluğunun (Mültekâ Luğati’d-dâd) yaptığı etkinlikleri içeren bir bilgilendirme yapıldı.

Program, hazırlık sınıflarında 2023-2024 öğretim yılında ilk on dereceyi alan öğrencilere hediye takdiminin ardından sonra erdi.