Ana Sayfa
Duyurular
Hazırlık Sınıfları Yıl Sonu Programı Yapıldı
Hazırlık Sınıfları Yıl Sonu Programı Yapıldı

Hazırlık Sınıfları Yıl Sonu Programı Yapıldı

Fakültemiz Hazırlık Sınıfları Yıl Sonu Programı 30 Mayıs 2024 Perşembe günü Konferans Salonumuzda gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Şükrü Şirin, Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Doç. Dr. Hamza Ermiş, hazırlık sınıfında derse giren hocalar ve öğrenciler katıldı.

Fakültede yapılan Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması birincisi Murat Güvenç’İn Kur’an tilavetiyle başlayan program, Hazırlık Sınıfları Koordinatörü Doç. Dr. Hamza Ermiş’in açılış konuşması ile devam etti. Doç. Dr. Hamza Ermiş konuşmasında başarılı bir dönemi geride bırakmak üzere olduklarını ifade etti ve yapılacak sınavlarda tüm öğrencilere başarılar diledi. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bostancı da konuşmasında Prof. Dr. Aziz Sancar’ın "Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum." sözünü hatırlattı ve final sınavlarına hazırlanan hazırlık öğrencilerine, ümitsizliğe düşmeden son ana kadar sıkı bir şekilde çalışmalarını tavsiye etti. Prof. Bostancı, yıl sonu programının koordinatörü Öğr. Gör. Nesrin Uqla ve hazırlanmasında emeği geçenlere ve programda görev alan öğrencilere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. 

Açılış konuşmalarının ardından programda hazırlık sınıfı faaliyetleri ile ilgili hazırlanan video izletildi. Ardından, fakültede yapılan Arapça Şiir Okuma Yarışmasında birinci olan öğrenci Faizah Aulia, Zeynep Güzel adlı öğrenci tarafından yazılan “Kudüs” isimli Arapça şiiri seslendirdi.

Program Arapça tekerleme yarışması ile devam etti. Öğrenciler tekerlemeleri söylemeye çalışırken eğlenceli anlar yaşandı ve hatasız söylemeyi başaran öğrencilere para ödülleri verildi. Program, öğrencilerden oluşan ilahi grubunun ilahi dinletisinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Fotoğraflar