2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Vize Mazeret Sınavı Duyurusu

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Vize Mazeret Sınavına başvurmak isteyen öğrenciler ekteki Mazeret Sınav Başvuru Formunu doldurup Mazeret Belgeleri ile birlikte if@sakarya.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirler, ya da Fakültemiz Yazı İşleri birimine elden teslim edebilirler.

NOT : Yönetmelikte yer alan mazeretleri nedeniyle sınavlara katılamayan ve mazeret sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin, ekteki form dilekçeyi doldurmaları  ve ekleri ile birlikte 03 Nisan 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir. Mazeretleri, Fakülte Yönetim Kurulunca kabul edilen öğrenciler için Web sayfamızda sınav programı ilan edilecektir.

...@sakarya.edu.tr. uzantılı resmi mail adresi haricindeki adreslerden gelen mailler işleme alınmayacaktır.