Fakültemiz Öğrencisi Marmara Bölge Birincisi Oldu

Fakültemiz öğrencisi Beytullah Bilgiç, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Marmara bölge birincisi oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı-Türkiye İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi İş birliği ile düzenlenen İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Marmara Bölge Finali, 15 fakülteden öğrencilerin katılımıyla Medeniyet Üniversitesinin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Beytullah Bilgiç, başkanlığını Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin’in yaptığı jürinin değerlendirmeleri sonucu 15 yarışmacı içerisinde birinciliği kazandı. Beytullah Bilgiç, bu sonuçla Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Türkiye Finalinde yarışma hakkı elde etmiş oldu.

İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Türkiye Finali yedi bölge birincisinin katılımıyla Diyanet İşleri Başkanlığının ev sahipliğinde Ankara’da yapılacak.