Ana Sayfa
Duyurular
Bahar Döneminde Fas’ta Öğrenim Görme İmkanı
Bahar Döneminde Fas’ta Öğrenim Görme İmkanı

Bahar Döneminde Fas’ta Öğrenim Görme İmkanı

 

Fas Karaviyyîn Üniversitesi Dâru’l-hadîs el-Hasaniyye Enstitüsü ile Üniversitemiz arasında yapılan anlaşma çerçevesinde bahar döneminde Fas’a öğrenci gönderilecektir. 

Gitmek isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki linkteki formu doldurarak 5 Aralık 2023 Salı günü saat 14:00’e kadar başvuru yapmaları ve aynı gün günü saat 14:30’da Numan Yazıcı Toplantı Salonunda (Dekanlık yanı) yapılacak mülakata katılmaları gerekmektedir. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclI5p2IerKOBjdGAJZwYsFmDhEFy0Fo4W35cd_slLeGeFujg/viewform

ÖNEMLİ BİLGİLER

1. Öğrenci seçimi, not ortalamasının % 40’ı + hazırlık notunun % 40’ı + mülakat notunun % 20’sinden oluşan toplam nota göre olacaktır. Daha önce Fakültemiz tarafından yurt dışına en az bir dönem eğitim amaçlı gönderilmemiş olanlara öncelik verilecektir.

2. Hazırlık sınıfı haricindeki öğrencilerimiz başvurabilirler.

3. Pasaport masrafları öğrencilerimize aittir. Öğrencilerimiz sadece pasaport defter ücreti ödeyerek harç ödemeksizin pasaport alabilirler. Seçilen öğrencilerin eğer pasaportları yoksa ivedilikle pasaport işlemlerini tamamlayıp pasaport çıkarmaları gerekmektedir.

4. Uçak bileti öğrencilere aittir. Fakülte vakfının imkanları ölçüsünde uçak bileti ücretine katkı yapılacaktır. 

5. Yurt ve diğer masraflar öğrencilere aittir. Fakülte vakfının imkan temin etmesi halinde bu masraflara katkı yapılmaya çalışılacaktır.

6. Dâru’l-hadîs el-Hasaniyye Enstitüsü öğretim dili Arapçadır.