Ana Sayfa
Duyurular
2023-2024 Öğretim Yılı Bitirme Çalışması Duyurusu

2023-2024 ÖĞRETİM YILI BİTİRME ÇALIŞMASI DUYURUSU

Güz Yarıyılında Bitirme Çalışması Dersine Yazılma Yapan Öğrenciler;

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Bitirme Çalışması dersine yazılma yapan öğrenciler, Danışman Seçim Formuna aşağıda ismi yazılı olan Öğretim Üyelerinden öncelik sırasına göre seçim yapıp 13.10.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliğine bir (1) adet elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bitirme Tezlerini en geç Güz Yarıyılı Final sınavlarının ilk gününe kadar Danışmanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.

(Doç. Dr. Abdullah İnce, Doç. Dr. Habib Kartaloğlu, Doç. Dr. Hamdi Çilingir, Doç. Dr. Esra Atmaca, Dr. Öğr. Üyesi Zübeyde Özben Dokak, Dr. Öğr. Üyesi Büşra Çakmaktaş, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Şentepe Lokmanoğlu)

 

Bahar Yarıyılında Bitirme Çalışması Dersine Yazılma Yapacak Öğrenciler;

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Bitirme Çalışması dersine yazılma yapacak öğrencilerimizin ekteki Danışman Belirleme Formunu doldurarak çalışmak istedikleri hocaları ünvanları ile birlikte yazıp 13.10.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar elden bir (1) adet Bölüm Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Bölüm Başkanlıkları tarafından belirlenecek danışman-öğrenci bilgileri tablo şeklinde ilan edilecektir. Danışman belirleme işlemi tamamlandıktan sonra öğrenciler Danışmanlarıyla görüşüp konularını belirleyeceklerdir. Öğrenciler Bitirme Tezlerini en geç Bahar Yarıyılı Final sınavlarının ilk gününe kadar Danışmanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Not: Sakarya Ünı̇versı̇tesı̇ Bı̇tı̇rme Çalışması Dersı̇ Uygulama Esasları 4. Maddesi gereği; Bitirme Çalışması dersinin yılsonu sınavı bölüm kurulunca seçilen biri çalışmayı yöneten öğretim elemanı olmak üzere en az üç öğretim elemanından oluşan sınav komisyonu tarafından sözlü olarak, dönem sonu belirlenen tarihlerde yapılacaktır.