Öğretmenlik Uygulaması Dersi Hakkında

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ HAKKINDA

Öğretmenlik Uygulaması dersi, YÖK’ün ilgili yazısı gereği tek dönem olarak uygulanacaktır. Fakültemizin ders planlarında bu ders, bahar dönemi dersi olarak planlanmıştır.

Ancak Öğretmenlik Uygulaması dersi bu dönem mezun olma durumunda olup da bu dersi alan ancak başarısız olan veya hiç almayan öğrenciler için güz döneminde de açılacaktır.

Öğretmenlik Uygulaması dersinden başarısız olan veya bu dersi daha önce hiç almayan öğrencilerimizden şayet bu dönem mezun olma durumunda olanlar var ise; Öğretmenlik Uygulaması dersine zikredilen mazeretlere binaen yazılmak istediklerini belirten dilekçelerini 27 Eylül 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar if@sakarya.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçeler incelendikten sonra başvurusu kabul edilen öğrenciler mazeretli yazılma döneminde ilgili derse yazılacaklardır.