2022-2023 Bahar Yarıyılı Final Mazeret Sınavı Duyurusu

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Mazeret Sınavına başvurmak isteyen öğrenciler, ekteki Mazeret Sınav Başvuru Formunu doldurup Mazeret Belgeleri ile birlikte if@sakarya.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirler, ya da Fakültemiz Yazı İşleri birimine elden teslim edebilirler.

NOT : Yönetmelikte yer alan mazeretleri nedeniyle sınavlara katılamayan ve mazeret sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin, ekteki form dilekçeyi doldurmaları  ve ekleri ile birlikte 21 Haziran 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir. Mazeretleri Fakülte Yönetim Kurulunca kabul edilen öğrenciler, 23 Haziran 2023 tarihinde Web sayfamızda ilan edilecek Mazeret Sınav Programına göre sınava (çevrimiçi) alınacaklardır.

...@sakarya.edu.tr. uzantılı resmi mail adresi haricindeki adreslerden gelen mailler işleme alınmayacaktır.