Ana Sayfa
Duyurular
Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine Yönelik Ürdün Arapça Yaz Kursu Sınav Duyurusu

Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine Yönelik Ürdün Arapça Yaz Kursu Sınav Duyurusu

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Vakfı 2023 Ürdün Arapça Yaz Kursu’nun 3 Temmuz- 14 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır.  
2022-2023 öğretim yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hazırlık sınıfında ilk 10 dereceyi alanlar kursa ücretsiz olarak götürülecektir.  Ayrıca 11-20. derecelerde yer alacaklara % 25, 21-30. derecelerde yer alacaklara da % 10 indirim yapılacaktır. 
Hazırlık sınıfında dereceye girecek öğrenciler, 1. kur notunun % 30’u, 2. kurda mevcut notlarının % 30’u ve Ürdün kursu için özel olarak yapılacak olan Arapça sınavında alınacak notun % 40’ının toplamına göre sıralama yapılarak belirlenecektir. 
Ürdün Arapça Yaz Kursuna gitmek isteyip de İlk 10 dereceye girme hedefi olan veya indirim sağlanacak derecelerden birisine girmeyi hedefleyen öğrencilerimizin sınava girmek için aşağıdaki linkteki formu doldurarak 6 Haziran 2023 Salı günü saat 17:00’ye kadar başvurması gerekmektedir. 
Not: 
1. Sınavın hazırlık geçme notuna bir etkisi olmayacak ve SABİS’te not olarak görülmeyecektir. Bu nedenle Ürdün Arapça kursuna katılmak istemeyenlerin veya kendi imkanları ile gideceklerin sınava girmesine gerek yoktur.
2. Sınav 8 Haziran 2023 Perşembe günü saat 14:00’te SABİS üzerinden kameralar açık ve gözetmenli olarak yapılacaktır. Sınavla ilgili ayrıntılı bilgi müracaat edenlerle paylaşılacaktır.
3. Sınav ve diğer hususlar hakkında bilgi almak isteyenler Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Şirin’e (ssirin@sakarya.edu.tr) başvurabilirler.
Başvuru linki