Ana Sayfa
Duyurular
Öğretmenlik Uygulaması II Dersi Sürecine Dair Bilgilendirme

Öğretmenlik Uygulaması II Dersi Sürecine Dair Bilgilendirme

1. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencisi olup Öğretmenlik Uygulaması II dersini Sakarya’da almak isteyen öğrencilerimiz

Daha önce Google form aracılığıyla Öğretmenlik Uygulaması II dersini Sakarya’da almak istediğini bildiren öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Bu öğrencilerimizle ilgili planlamalar yapılmakta olup uygulamanın 6 Mart 2023 Pazartesi günü itibariyle başlatılması öngörülmektedir. Gerektiğinde bilgilendirmeler SABİS üzerinden yapılacaktır.

2. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencisi olup Öğretmenlik Uygulaması II dersini hali hazırda bulundukları illerdeki Yükseköğretim Kurumlarından almak isteyen öğrencilerimiz

Daha önce Google form aracılığıyla Öğretmenlik Uygulaması II dersini Sakarya dışında bulundukları illerde alacaklarını belirtmiş olan öğrencilerimizin o illerde bulunan İlahiyat/İslami ilimler Fakültelerine ivedilikle başvurmaları gerekmektedir. 

Bu öğrencilerimizden öğretmenlik uygulamasına başlamada sorun yaşayan ve uygulamasını Sakarya’da yapmayı tercih edecek olanlar, planlamada gecikme olmaması ve mağduriyet yaşamamaları açısından 02 Mart 2023 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar kcevherli@sakarya.edu.tr e-mail adresine bilgi vermelidirler. 

3. Farklı üniversitelerin İlahiyat/İslami ilimler Fakültesi öğrencisi olup Öğretmenlik Uygulaması II dersini Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde almak isteyen öğrenciler

Farklı üniversitelerin İlahiyat/İslami ilimler Fakültesi öğrencisi olup Öğretmenlik Uygulaması II Dersini Sakarya'da almak isteyenlerin 2 Mart 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuru dilekçelerini if@sakarya.edu.tr e-mail adresine göndermeleri veya Fakültemiz yazı işleri birimine elden teslim etmeleri gerekmektedir. 

Dilekçede öğrenciye ait ikametgah adresi, TC Kimlik no, öğrenci no, cep telefonu ve e-mail bilgilerinin yer alması ve ekine Öğrenci belgesi konulması gerekmektedir. Öğrenci belgeleri e-devlet üzerinden de alınabilir.