Bahar Döneminde Fas’ta Öğrenim Görme İmkanı

Fas Karaviyyîn Üniversitesi Dâru’l-hadîs el-Hasaniyye Enstitüsü ile Üniversitemiz arasında yapılan anlaşma çerçevesinde 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Döneminde beş öğrencimiz Fas’a gönderilecektir.

ÖNEMLİ BİLGİLER

1. Müracaatlar 9 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 15:00’e kadar ekteki dilekçe doldurulup yazı işleri birimine elden teslim edilerek ya da taranıp veya resmi çekilip if@sakarya.edu.tr e-mail adresine gönderilerek yapılacaktır.

2. Müracaat edenlerin 9 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 15:00’e Numan Yazıcı Toplantı Salonunda (Dekanlık yanı) yapılacak toplantıya katılmaları gerekmektedir.

3. Öğrenci seçimi, not ortalamasının % 40’ı + hazırlık notunun % 40’ı + mülakat notunun % 20’sinden oluşan toplam nota göre olacaktır. Mülakatlar aynı gün toplantının hemen ardından yapılacaktır.

4. Hazırlık sınıfı haricindeki öğrencilerimiz başvurabilirler.

5. Pasaport masrafları öğrencilerimize aittir. Öğrencilerimiz sadece pasaport defter ücreti ödeyerek harç ödemeksizin pasaport alabilirler. Seçilen öğrencilerin eğer pasaportları yoksa acilen pasaport işlemlerini tamamlayıp pasaport çıkarmaları gerekmektedir.

6. Yurt ve diğer masraflar öğrencilere aittir.

7. Uçak bileti öğrencilere aittir. Fakülte vakfının imkanları ölçüsünde uçak bileti ücretine katkı yapılacaktır.

8. Dâru’l-hadîs el-Hasaniyye Enstitüsü öğretim dili Arapçadır.