Fakültemiz Öğrencileri 2 Ödül Aldı

Türkiye İlahiyatlar Derneği (TÜİD) tarafından düzenlenen İlahiyat Yıldızları Yarışmasında Fakültemizden iki öğrenci ödül kazandı.

Türkiye İlahiyatlar Derneği tarafından düzenlenen İlahiyat Yıldızları Yarışmasında Fakültemiz yüksek lisans öğrencisi Gülsüm Mecit, Siyer-i Nebi Öykü Yazımı kategorisinde 1., lisans öğrencisi Muhammet Musa Helvacı, Proje Yazımı kategorisinde 3. oldu. Öğrenciler ödüllerini Türkiye İlahiyatlar Derneği tarafından organize edilen 3. Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması Programı içerisinde düzenlenen törende Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldılar.

3. Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması Türkiye’nin farklı şehirlerindeki İlahiyat Fakültelerinden gelen yaklaşık 10000 öğrencinin katılımı ile İstanbul’da gerçekleştirildi. Programa Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve fakülteden bir grup öğrenci de katılım sağladı.