“ibn Sina ve İbn Arabi Düşüncesinde Metafiziksel Epistemoloji” Konulu Seminer Gerçekleştirildi
“İbn Sina ve İbn Arabi Düşüncesinde Metafiziksel Epistemoloji” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Fakültesimiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Seminerleri kapsamında 28 Aralık Çarşamba günü düzenlenen seminerde Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Felsefesi Anabilim Dalı’ndan Dr. Arş. Gör. Yasin Bostan konuk edildi. Dr. Bostan, Prof. Dr. Gürbüz Deniz danışmanlığında hazırladığı “İbn Sina ve İbnü’l-Arabi’nin Tanrı Anlayışı ve Mukayesesi,” başlıklı doktora tezinin üçüncü bölümü doğrultusunda “İbn Sina ve İbn Arabi Düşüncesinde Metafiziksel Epistemoloji,” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Bölümdeki akademisyenlerin ve öğrencilerin katılım gösterdiği seminer yaklaşık bir buçuk saat sürdü.