Umman Heyeti Fakültemizi Ziyaret Etti

Daha önce imzalanmış olan anlaşma çerçevesinde Üniversitemizin çeşitli birimleriyle akademik işbirliği imkanları hususunda müzakerelerde bulunmak üzere Üniversitemize gelen Umman Sultan Kabus Üniversitesinden bir heyet Fakültemizi ziyaret etti.

Mühendislik Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Hâc Burdûsen, Uluslararası İlişkiler Ofisi Müdürü Mahmûd el-Kindî ve Uluslararası İlişkiler Ofisi görevlisi Abdulazîz el-Abrî’den oluşan heyet, Fakültemizi ziyaret ederek Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede mevcut işbirlikleri gözden geçirildi ve yeni işbirliği alanları müzakere edildi.

Misafir heyet görüşmenin ardından Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın eşliğinde fakülte binamızı gezdi.