Umman Sultan Qaboos Üniversitesinde Öğrenim İmkanı

Umman Sultan Qaboos Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Fakültemizden Bahar Dönemini Umman’da okumak üzere öğrenci gönderilmesi planlanmaktadır.
Başvurmak isteyen öğrencilerimizin 14 Kasım Pazartesi günü saat 11:00’de Numan Yazıcı Toplantı Salonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına katılmaları önemle duyurulur.

Not:
1. Sultan Qaboos Üniversitesi talep ettiğinden şu an itibariyle en az bir dönemi tamamlayıp transkript belgesi verebilecek durumda olan kız ve erkek lisans öğrencilerimiz başvurabilir.
2. Başvuru için not ortalamasının en az 2.5 olması gerekir.
3. Seçilen öğrencilerin Umman’a gidiş durumu Sultan Qaboos Üniversitesinin onayının ardından kesinleşecektir.
4. Seçilen öğrencilerin eğer pasaportları yoksa acilen pasaport işlemlerini tamamlayıp pasaport çıkarmaları gerekmektedir.
5. Umman’da kalınan süre boyunca eğitim, barınma ve yemek Sultan Qaboos Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.
6. Uçak bileti gidecek öğrencilere aittir. Fakülte vakfının imkanları ölçüsünde uçak bileti ücretine bir miktar katkı yapılmaya çalışılacaktır.