Ana Sayfa
Duyurular
Fakültemizde "ilahiler, Nefesler, Deyişler” Dinleti Programı Gerçekleşti
Fakültemizde

Fakültemizde "İlahiler, Nefesler, Deyişler” Dinleti Programı Gerçekleşti

Fakültemiz iş birliği ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve sanatçı Sedat Anar ve ekibinin konuk olduğu “İlahiler, Nefesler, Deyişler” isimli dinleti programı Konferans Salonumuzda gerçekleşti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen programa, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sinan Çelik, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Memiş, öğretim üyeleri, öğrenciler ve kültür sanat dostları katıldı.

Programın açılışında konuşan Dekanımız Prof. Dr. Bostancı, sanatçı Sedat Anar ve ekibini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Programı öğrencilerinin talepleri üzerine gerçekleştirdiklerini aktaran Prof. Dr. Bostancı, Büyükşehir Belediyesinin desteği ile öğrencilerin taleplerini yerine getirmekten dolayı da ayrıca memnuniyet duyduklarını ifade etti. Dekanmız, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye hem bu program hem de ortak gerçekleştirdikleri diğer programlar ve fakültenin düzenlediği sempozyum, çalıştay gibi birçok etkinliğe olan destekleri sebebiyle teşekkürlerini iletti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sinan Çelik ise konuşmasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce ve kendisi adına konuklara selam ve sevgilerini iletti. Çelik, “Bu görevlerde bulunduğumuz sürece hocalarımızın ve genç kardeşlerimizin yararına olabilecek her konuda gücümüzün yettiğince, elimizden geldiğince, imkanlarımız el verdiğince sizlerin yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından başlayan konserde, Damla Anar ve Selahattin Anar’ın erbaneleri eşliğinde santur sanatçısı Sanat Anar tarafından dinleyicilerin beğenisini toplayan ilahiler, nefesler ve deyişler seslendirildi.

Başta Fakültemiz öğrencileri olmak üzere çok yoğun bir katılım ve ilgiyle gerçekleşen programda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sinan Çelik ve Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı tarafından sanatçılar Sedat Anar, Damla Anar ve Selahattin Anar’a günün anısına hediye takdim edildi. 

Fotoğraflar